våra Författare

Monica Larsson

Läs om Monica Larsson

Skrolla ner för att läsa om Monica Larsson.

Om Monica Larsson

Om Författaren Monica Larsson finns inte så mycket att säga, möjligen att hennes senaste bok heter ROKADEN en inte allt för snäll bok om staden Helsingborg och några av dess innevånare.

Bibliografi

2012 – Utan bonus : en banktjänsteman berättar
2015 – Without bonus : confessions of a bank teller
2016 – Ohne Bonus: eine bankangestellte erzählt
2016 – Kommissarie Larsson, del 1
2018 – Kommissarie Larsson, del 2
2022 – Rokaden

Omslag

Klicka på bilderna för att ladda ner omslagen.

ÄR NI VÅR NYA FÖRFATTARE?

LÄS MER OM HUR NI SKICKAR IN MANUS TILL OSS OCH VAD VI LETAR EFTER.

Vill ni läsa våra böcker? Eller har ni skrivit en bok som ni vill att vi ska ge ut?
en rosa logotyp
en röd logotyp 2
en orange logotyp
en blå logotyp 2
Rulla till toppen