våra Författare

Lars-Åke Ingsten

Läs om Lars-Åke Ingsten

Skrolla ner för att läsa om
Lars-Åke Ingsten.

Om Lars-Åke Ingsten

I min ungdom utbildade jag mig till Byggnadsingenjör och praktiserade också som sådan i ett par år, vilket innebar att man låste in mig klockan sju på morgonen och släppte ut mig klockan fyra på eftermiddagen. Känslan av att behöva tillbringa sin tid bland de gällivarehäng som inte har något emot Baja-major, snarare ansågs de som en obestämbar krydda i tillvaron, drev mig mot förtvivlan.

Bibliografi

2012 – Pompe & Gizmo

Omslag

Klicka på bilderna för att ladda ner omslagen.

ÄR NI VÅR NYA FÖRFATTARE?

LÄS MER OM HUR NI SKICKAR IN MANUS TILL OSS OCH VAD VI LETAR EFTER.

Vill ni läsa våra böcker? Eller har ni skrivit en bok som ni vill att vi ska ge ut?
en rosa logotyp
en röd logotyp 2
en orange logotyp
en blå logotyp 2
Rulla till toppen